23 september 2021

Trip naar Beekse Bergen

Ondanks alle discussies met betrekking tot eventuele regels rondom Corona zijn we op 21 september jongstleden op een verantwoorde manier met een bus, gevuld met 60 leden van KBO-Oerle afgereisd naar Hilvarenbeek. We hebben daar een prachtige dag gehad die zonovergoten was en gevuld met leuke en leerzame onderwerpen. Na een heerlijke kop koffie met gebak hebben we met onze bus een rondrit gemaakt door het park waar we alle dieren konden bewonderen. Onze jeugdige gids bracht met haar enthousiasme een bijzonder sfeer in de bus…geweldig! Na een smaakvolle lunch kon men of een bootreis maken, een wandeling op eigen gelegenheid maken door het prachtige park, of een bezoek aan de roofvogelshow brengen. Rond vijf uur in de middag werd de terugtocht gepakt en zat de bus vol met tevreden en blije KBO-ers uit Oerle.

Voor meer foto,s naar Activiteiten, Fotoalbums, BeekseBergengalarie

Heb je nog meer foto,s van deze trip die je wil laten zien stuur ze naar webbeheerder@kbo-oerle.nl